cultura_associacions_activitats:entitats_associacions_altafulla:colla-jet-set-carnaval-altafulla

Colla Jet Set Carnaval Altafulla

La Colla Jet Set Carnaval, actualment som una comparsa de carnaval, creada l'any 1989, per un grup d'amics i amigues i les seves famílies.

En els nostres inicis, el nostre grup participava en el Carnaval amb carrossa. L'any 2007, però, vam passar a ser comparsa i en l'actualitat totes les integrants som dones.

Colla Jet Set Altafulla

Durant tots aquests anys hem participat en el Carnaval d'Altafulla i tots els seus actes, des de l'arribada del carnestoltes el dijous gras, fins al Dimecres de Cendra amb l'enterrament de la sardina, fent de ploraneres. Des de fa uns anys, també hem participat i participem en carnavals d'altres poblacions com Torredembarra, La Riera o Creixell.

Ens agrada la festa, ballar, saltar i passar-ho molt bé. Des que vam néixer com a grup, aquest ha estat sempre el nostre ADN i així seguirem!

Carnaval Altafulla Jet Set

Us comentem algunes de les disfresses que ens han acompanyat durant aquests anys: bruixes i bruixots, pingüins, cucs, porquets, marcians, caputxetes i llops, Mickey i Minnie mouse, exploradors, xinès, bombers, romans, vikings, picapedra, pallassos, hippy, pirates, vaqueres, brasileres, mexicanes, reina de cors, fantasia… i moltes més.

Amb la Jet Set la festa està assegurada!

La Colla disposa de Facebook en el següent enllaç:


Aquesta pàgina ha sigut visitada: Avui: 1 / Ahir: 0 Fins ara: 90

  • cultura_associacions_activitats/entitats_associacions_altafulla/colla-jet-set-carnaval-altafulla.txt
  • Darrera modificació: 2023/02/03 10:00
  • per cealtafulla